Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görev ile faaliyetlerini Türkiye'nin dört bir yanında sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin yakın zamanda memur alımı yapması bekleniyordu ve konu hakkında sonunda duyuru yapıldı.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü KGM kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 180 memur alımı yapacak. İlgili duyuru Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/3 atama kılavuzu ile duyuruldu. Buna göre hangi pozisyonlara atamanın yapılacağı da öğrenilmiş oldu.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alacak buna göre ön lisans mezunları için 25 tekniker alımı yapılacaktır. Lisans mezunları için ise 19 büro memuru, 2 şehir planlayıcısı, 5 mimar, 129 mühendis alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 180 memur alımı gerçekleştirmektedir. İlgili kadrolara başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş olması ve pozisyonlar için nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Başvurular 28 Mart 2018 - 3 Nisan 2018 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sistemi AİS ÖSYM internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Pozisyonlara göre nitelik kodları ve diğer tüm detayları öğrenmek için hemen aşağıdaki linki takip ediniz.

RESMİ İLAN VE ARANAN ŞARTLAR BURADA

Editör: TE Bilisim