Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde Türkiye'nin dört bir yanında görevlerini sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilan yayımlamakta olup kamuoyuna geçtiğimiz gün ilan yayımladı.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin farklı pozisyonlar için toplam 180 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir ve hangi tarihe kadar başvuruların yapılması gerekiyor tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR ve DETAYLAR NEDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre ilan incelendiğinde ön lisans mezunları için 25 tekniker alımı yapılacaktır. Lisans mezunları için ise 19 büro memuru, 2 şehir planlayıcısı, 5 mimar, 129 mühendis olmak üzere toplam 180 kişilik atama yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM yukarıda verilmiş olan kadrolar için 180 kişilik atama yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların 3 Nisan 2018 saat: 23.59'a kadar https://ais.osym.gov.tr adresine girmesi ve KPSS 2018/3 tercih bölümüne tıklaması ardından sisteme T.C. kimlik numarası ile ÖSYM şifresiyle giriş yapması ve istediği pozisyonlar için nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER MEMUR İLANLARI BURADA