Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından bugün ilan yayımlandı ve ilgili kurumun toplam 180 memur alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre büro memuru kadrosu için 19 kişilik alım yapılacaktır.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 19 büro memuru alımı ilanına yoğun rağbetten dolayı www.isinolsa.com ekibi olarak sizler için bu özel içeriği ürettik. Peki KGM 19 büro memuru alımına hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir. Aranacak şartlar nelerdir?

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 19 büro memuru alımı ilanlarına kimler başvuru yapabilir, hangi bölüm mezunları başvurabilir? Buna göre adayların Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi,Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler, Kamu Yönetimi,Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi, Uluslararası İktisat, İşletme Programları, Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe, Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Bilgisayar Uygulamalı Ekonomi, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Çalışma Ekonomisi, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, Muhasebe, Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerden adayların mezun olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 memur alımı yapıyor. Bu alımların içerisinde büro memuru kadrosu bulunmakta olup bu kadro için 19 büro memuru alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanına müracaatlar 3 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

TÜM POZİSYONLAR ve RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim