Ülkemizini önemli kamu kurumları arasında yer alan ve açık pozisyonları için aralıklarla memur ile personel alımı gerçekleştirmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yeni bir ilan yayımladı.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere teknik hizmetli olmak üzere toplam 16 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirecek. Peki KGM hangi pozisyonlara alım yapacak ve alım yapılacak pozisyonlar hakkında detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'nin toplam 16 memur alacağı belirtildi. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

İnşaat Mühendisi - 5 Memur
Elektrik Elektronik Mühendisi - 2 Memur
Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi - 1 Memur
İnşaat Mühendisi (Farklı İller) - 8 Memur

Yukarıda hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik memur alımı yapılacağı belirtilmiş olup alım yapılacak iller Ankara, İzmir ve Mersin olarak belirtilmiştir. Peki başvurular ne zaman yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK

Karayolları Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere teknik hizmetli sınıflar içni toplam 16 memur alımı yapacaktır. Başvurular 12 Aralık 2017 tarihinde başlayıp 19 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuruların başlaması ile aranacak şartlar ve diğer detaylar hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

DİĞER MEMUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim