Ülkemiz de faaliyetlerine devam eden kamu kurumu Tarım Kredi Kooperatifleri açık pozisyonları için memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Tarım Kredi Kooperatiflerinin 286 kooperatif memuru alımı yapacağı duyurulmuştu.

Buna göre Tarım Kredi Kooperatifleri kamuya 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif memuru alımı yapıyor. Peki bu alım ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir. Detaylar nedir, hangi bölümler başvuru yapabilir.

BAŞVURU YAPABİLEN BÖLÜMLER

Kamuya Tarım Kredi Kooperatifleri 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif memuru alımı yapıyor. Peki bu alım ilanına hangi bölümü bitiren adaylar başvuru yapabilir.



Yukarıda belirtilmiş olan önlisans iki yıllık bölümlerden mezun olan adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir ve Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde kooperatif memuru olarak görev yapabilir.

BAŞVURU DETAYLARI

Tarım Kredi Kooperatifleri 286 önlisans kooperatif memuru alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapabilir.



Yukarıda belirtilmiş olan adreslere adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılabilmektdir. Adayların gerekli evrakları ve iş başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Tüm detaylar ve ilanlar için aşağıda ki linki takip ediniz.

İLAN VE ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim