Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Sağlık Bakanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde hazırlanan ilan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre Sağlık Bakanlığı KPSS 2018/5 atamaları ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi AİS aracılığı ile farklı pozisyonlar için toplam 18 bin sağlık memuru alımı yapıyor. Buna göre başvurular sona eriyor peki detaylar nedir? Adaylar başvurularını nasıl yapacak?

ALINAN KADROLAR NELERDİR?

Sağlık Bakanlığı KPSS 2018/5 ataması ile toplam 18 bin memur alımı yapıyor. Peki alınan kadrolar nelerdir? Buna göre hemşire 8 bin 188, ebe 2 bin, çocuk gelişimcisi 59, biyolog 79, fizyoterapist 258, odyolog 41, psikolog 211, sağlık fizikçisi 22 başta olmak üzere yine çok sayıda sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni ve diğer kadrolar için sağlık çalışanları alımı yapılmaktadır. Toplam 18 bin memur alımı yapılıyor. Peki detaylar nedir?

Sağlık Bakanlığı KPSS 2018/5 ataması ile 18 bin memur alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Adayların https://ais.osym.gov.tr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak uygun olduğu kadro için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular 11 Haziran'da sona eriyor.

Editör: TE Bilisim