Kamuya alımlar son hızı ile devam ediyor. Şu anda aktif olan ve alımlara devam eden bazı kurumların ilanlarını sizler için bir araya topladık ve herhangi farklı sayfalar gezmeden ve aramadan bütün ilanlara buradan ulaşacaksınız. Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyelerine alım yaparken adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Buna göre adayların en büyük korkuları olan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bazı lanlar için geçerli değildir. Bazı kamu kurumları veya kamu kuruluşarı memur personel alımlarında adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyorlar. 

Adaylar bu tür ilanlara başvuru yapabilmeleri için kurumların aradıkları bütün nitelikler taşımak zorundadırlar. Alım yapacak kurumlara veya kuruluşlara aşağıdan ulaşarak ilginiz çeken ilanı yeni sekmede açabilir ve ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz. İşte alım yapacak kurumlar şöyledir;

TÜBİTAK BİLGEM 375 Kamu Personeli Alımı: TÜBİTAK BİLGEM yapmış olduğu duyurulara göre bünyesine personel alımı gerçekleştirecek. Toplamda 3 farklı ilandan oluşan bu alımlar Gebze/KOCAELİ ili için geçerlidir. Buna göre TÜBİTAK BİLGEM farklı toplamda 375 kişilik boş kadro kamu personeli alacak. Alımlar farklı pozisyon ve niteliklere dağılmakta olup, TÜBİTAK BİLGEM Bilgi Sistemleri ve Tesis Güvenlik birimine 10, TÜBİTAK BİLGEM Bilişim Teknolojileri Esntitüsü 148 personel ve TÜBİTAK BİLGEM ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü 217 kişilik kadro ile personel alacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Zonguldak İl Özel İdaresi Personel Alımı: Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Zonguldak İl özel İdaresi Sözleşmeli Personel alım ilanı ile bünyesine istihdam yapacağını belirtti. Zonguldak il özel idaresi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Sanat Tarihçisi alacak. Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları dahilinde Zonguldak il özel idaresi tarafından yapılacak olan sınav ile kadroya yerleşebileceklerdir. Bu ilana başvurular en geç 20 Eylül 2017 tarihine kadar yapılması gerekemketdir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayabilirsiniz.

Türkiye Halk Sağlığı Enstitüleri Başkanlığı 14 Kamu Personeli Alımı: Türkiye Halk Sağlığı Enstitüleri Başkanlığı yaptığı duyurusu ile bünyesinde bulunan personel eksikliği için istihdam sağlayacağını belirtti. Türkiye Halk Sağlığı Enstitüleri Başkanlığı bünyesine farklı alanlarda 7 Araştırmacı ve farklı alanlarda 7 Uzman alacak. Adaylardan en az lisans mezunu olmak şartı aranacaktır. Adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2017 tarhine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kara,Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı: Nilli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyelerine Sözleşmeli olarak Uzman Erbaş ve Er alımı yapacaklar. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en geç 30 eylül 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sözleşmeli Er İlanı İçin Buraya , Sözleşmeli uzman erbaş ilanı için Buraya Tıkalayrak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fırat Kalkınma Ajansı 8 Kamu Personeli Alımı: Fırat Kalkınma Ajansı yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için 8 kişilik boş kadro ile 6 uzman ve 2 Destek Personeli alacak. Adaylar bu kadrolara isterlerse Kamu Personeli Seçme Sınavı ile İsterlerse de KPSS siz sadece tecrübe ile başvuru yapabilirler. Başvurular, en geç 15 Eylül 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 24 Bin Erbaş ve Uzman Erbaş Alımı: Milli Savunma Bakanlığı 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş olmak üzere toplamda 14 bin askerli personel alacak. Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın. Uzman Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim