Resmi Gazete tarafından 21 ocak 2019 tarihinde ilan edilmiş olan Çanakkale Belediyesi Memur alımı ilanı ile farklı pozisyonlarda 10 kişi alınacak. Bu bağlamda Çanakkale Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım ilanı yayımlamıştı. Buna göre Çanakkale Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre istihdam sağlamak için Belediye yönetmeliği ve belediye zabıta yönetmeliği hükümlerinde toplamda 10 kişi alacak.

Adaylar başvurularına 11 Şubat 2019 tarihinde başlamışlardı ve artık başvurularda son güne gelindi.Buna göre Çanakkale Belediyesi memur personel alımı için adaylar başvurularını en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuruların son başvuru günü en geç 17 :00 a kadar istenen belgeler ile birlikte Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEYDİ?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için başvuru şartları hakkında bir kez daha detaylı bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz. Çanakkale Belediyesi adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olacak sağlık sorunu olmamak, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan ve üzeri puan almış olmak,

Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İtfaiye eri ve Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için İtfaiye ve Zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak ve Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için son beş yıl içerisinde YDS İngilizce sınavından en az (D) seviyesinde puan almış olmak şartları aranacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Dİğer Zabıta Memuru alımlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek ücretsiz uygulamadan yararlanabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim