Ülkemizde bulunan kurumlar farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapmaktadır ve toplamda 960 kişilik kadro ile 2019 Memur Alımı ilanları yayımlandı. Söz konusu memur alımları ve personel alımları ilanları ile kamuya alım yapılacak ve ilgili alanlar için bazı pozisyonlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve bazı pozisyonlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak.

Adayların ilgili bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel nitelikleri taşımak, en az lise mezunu olmak kaydı ile, Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranır. İlgili ilanlar hakkında haberimizde sizlere detaylara bilgiyi paylaşıyoruz.

Çukurova Üniversitesi: Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere iki farklı ilan ile personel alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Çukurova Üniversitesi 99 kişilik kadro ile Sözleşmeli ve İşçi statüsünde personel alacak. Buna göre, Engelli Statüsünde 3 Lise Mezunu Beden İşçisi, 73 Hemşire, 16 Sağlık Teknikeri, 6 Laborant ve 1 Sosyal Çalışmacı olmak üzere toplamda 99 kamu personeli alımı yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü: OGM yayımladığı ilanda belirttiği pozisyona göre toplamda 46 kişilik boşluk ile kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Buna göre yapılacak uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre toplamda 46 kişi alınacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Çiçekdağı Belediyesi: Belediye 1 kişilik boş kadrosu ile yayımlamış olduğu ilana göre 2 Yıllık İnşaat Teknikerliği bölümü mezunu olan 1 Tekniker alacak. Yayımlanan ilana göre adaylardan KPSS şartı aranmayacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi ünvanında 5 kişilik boş kadro ile merkez teşkilatına alım yapacak. Adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak ve diğer özel nitelikler aranacak. Başvurular Aralık ayı içerisinde başlayacak olup en geç Ocak 2019 a kadar yapılması gerekmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 5 kişilik boş pozisyon sayısı ile Ankara Denetim Hizmetleri başkanlığına 5 Denetçi Yardımcısı alacak. Buna göre, adaylara Giriş sınavı yapılacak olup, sınav sonucuna göre adaylar kadroya alınacak. Ayrıca adaylardan 2017 veya 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 80 puan almış olmak şartı aranacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel kadrosuna 34 kişilik boşluk ile sözleşmeli olarak çalışacak 18 Hemşire, 16 Diğer Sağlık Personeli alımı yapacak. Bu yönde en az lise mezunları için kadro olmakla birlikte, Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olan personel alacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu farklı pozisyonlarda 60 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda memur personel alımı yapacak. Bu yönde 23 Aralık 2018 tarihinde duyuru yapıldı ve adaylar başvurularına Ocak ayında başlayacak olup, Ocak ayında tamamlayacaklardır.

Savunma Sanayii Başkanlığı, 3 kişilik kadrosu ile farklı eğitim alanlarından mezun olan memur alımı yapacağını ilan etti. Buna göre 15 Proje Mühendisi ve 19 Proje Asistanı pozisyonlarına alım yapacak. Adaylar başvurularına 01 Mart 2019 tarihi ile başlayacak olup, 15 Mart 2019 tarihine kadar bitirmeleri gereklidir.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak çalışacak 1 adet sözleşmeli bilişim personelli alacak. Adaylara bu yönde Giriş sınavı yapılacak. Adaylarda başvuru içi Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak.

Rize Belediyesi, İlk defa atanmak üzere Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı ile 1 Bandocu alacak.

Devlet Demir Yolları Taşımacılık A.Ş bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 353 kişilik boş kadro ile işçi personel alacak. Buna göre, 85 Tren Makinisti, 54 Tren Teşkil İşçisi, 71 Lokomotif Tamircisi, 70 Motor Tamirciliği, 31 Kaynakçı ve 22 Tez. Mak. Talaşlı İmalat İşçisi olmak üzere 353 işçi alınacak. Söz konusu ilanın henüz duyurusu yapılmış olup, ilgili ilan 27 Aralık 2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacaktır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne Bağlı olan, Bandırma Bor ve Asit, Kırka Bor, Bigadiç Bor ve Emet Bor İşletmeleri Müdürlükleri toplamda 198 kişilik boş kadro ile alım ilanı yayımladılar ve yayımlanmış olan ilanlara göre farklı pozisyonlarda alım yapılacak. Ayrıca alımlar en az lise mezunu olan adaylar için geçerlidir.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı farklı nitelik ve pozisyonlarda personel alacağını ilan etmişti. Buna göre, Soğuk Mutfak Aşçısı, Aşçı, Tatlı Ustası, Aşçı Yardımcısı, Servis Elemanı, Bulaşıkçı ve Temizlik Görevlisi pozisyonlarında 57 işçi personel alacak. Adaylarda bazı genel ve özel nitelikler aranacak olup, tüm nitelikleri yerine getiren adaylar için pozisyon işlemleri yapılacaktır.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Üniversiteye, 55 Hemşire ve 7 Sağlık sağlık teknikeri olmak üzere 63 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre adaylardan bazı nitelikler aranacak olup, başvuru yapacak adaylar bu nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

Kaçar İtfaiye Mezbehane ve Katı Atık Birliği, ilk defa atanmak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olan 1 Lisans mezunu ve 2 Ön Lisans mezunu İtfaiye eri alımı yapılacak.

İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için İşin Olsa İŞ İLANLARI kategorisini inceleyebilirsiniz. İşin Olsa ekibi olarak her daim güncel ilanları sizlere sunuyor ve başvuru sürelerini kaçırmada başvuru yapmanızı sağlıyoruz. Eğer Yayımlanacak iş ilanlarından haberdar olabilmek için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek yayımlanan ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İŞ İLANLARINA BURADAN ULAŞINIZ

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.