Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanmış olan ilana göre Muş İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli olarak çalışacak Memur Personel Alımları yapacak. Bu kapsamda Muş İl Özel İdaresi boşta bulunan kadroları için 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olan adaylar alacak olup adaylara buyönde sözlü sınav yapılacak.

Muş İl Özel İdaresi toplamda 3 kişilik kadro ile 1 Mimar ve 2 İnşşat mühendisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Muş İl Özel İdaresi alımını yapacağı personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Mimarlık bölümü veya İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 1 yıldır Muş ilinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını 23/04/2019 – 26/04/2019 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri Muş İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ŞAHSEN teslim etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Diğer memur personel alım ilanlarına buradan ulaşabilir veya bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim