Geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan bildiri de Elazığ Ağın Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci alımı yapacağı belirtilmişti. Söz konusu itfaiyeci alımlarında müracaatlar halen devam etmekte olup adayların 27 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı tarafından yayımlana ilan da kamuya itfaiyeci alımı yapıldığı öğrenildi ve adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranmıyor.

Kimler Müracaat Edebilecek

Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı tarafından kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci alımı yapılacağı duyuruldu ve alımlarda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmadığı belirtildi. Peki itfaiyeci alımına kimler başvuru yapabilecek.

AFAD Acil Durum Eğitim Semineri Katılım Belgesine sahip olmak
Psikoteknik Belgesine sahip olmak
İtfaiye Kurs Diplomasına sahip olmak
Yangın Eğitim Sertifikasına sahip olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelik ve belgeler Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı tarafından itfaiyeci pozisyonu için aranmakta olup itfaiyeci alımına başvuru yapacak olan adayların mutlaka bu belge ve sertifikalara sahip olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta ve adayların 27 Şubat 2017 tarihine kadar Elazığ Ağın Belediye Başkanlığında ki İŞKUR'a ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile gerekli müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim