Devlet Personel Başkanlığı tarafındna yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 542 kişilik boşluk ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecek ve Kurumlar tarafından yapılacak Sınava katılarak başarı sırasına göre kadroya alınacaktır.

542 ZABITA MEMURU ALINIYOR!

Söz konusu yayımlanan ilanlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Memuru alımı yapacak. Zeytinburnu Belediyesi 42 ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500 Kişilik boşluk ile Zabıta alımı yapacaklar.

Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde mezun Zabıta Memuruları alacak. Buna göre Lise Mezunu, 375, Ön Lisans Mezunu 82 ve Lisans Mezunu 43 olmak üzere toplamda 500 zabıta memuru alımı yapılackak.

Zeytinburnu Belediyesi ise, Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak şartı ile 42 Ön Lisans meuznu Zabıta Memuru alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak ve belirtilen pozisyon için özel şartlarıtaşımaları gerekmektedir.

ZABITA MEMURU ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıdaki verdiğimiz nitelikleri taşıyan adyalardan ayrıca genel olarak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden İstanbul Büyükşehir Belediyesi için en az 60 ve Zeytinburnu Belediyesi için en az 70 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için en az 160 Cm boyundan kısa boylu olmamak, ve Yapılacak sınav tarihi itibari ile henüz 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımaları gereklidir. Buna göre Zeytinburnu Belediyesi başvuruları 06 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ise başvurular 01 Ağustos 2018 tarihinde başladılar ve en geç 15 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte ilgili belediyelere şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

İstambul Zeytinburnu Belediyesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

ilgili belediyeler için ilanlar hakkında gelişmeleri veya yayımlanacak yeni zabıta memuru alım ilanlarını anında bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını tamamen ücretsiz oalrak indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim