Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik memur personel alımları devam ediyor. Bu alımlardan aralarında KPSS şartsız, lise mezunu adayların başvurabileceği ilanların yanı sıra PÖH, JÖH alımları, Adalet Bakanlığı alımları gibi çok sayıda ilana da yer vermeye çalışacağız. İlgili başvuru bilgilerine ve diğer detaylarına aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

PÖH alımı bekleniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından müjdelenen 35 bin polis alımına yönelik merak edilen konuların başında PÖH alımları geliyor. Bu alımların yakın zamanda yayımlanması bekleniyor. Muhtemel yaş şartları ve kadın erkek kadro dağılımları için TIKLAYINIZ

JÖH alımı

Yakın zaman içerisinde kamuoyu gündemine yansıyan önemli ilanlardan biri olan JÖH alımı için de çok yakında ilana çıkılacağı düşünülmektedir. Yapılan açıklamalara ve net sayılara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Adalet Bakanlığı 15 bin memur alımı yapılacak (şoför, ikm, zabıt katibi ve şoför)

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından müjdelenen memur alımları için şoför, ikm, zabıt katibi ve şoför kadrolarına ilanların yayımlanacağı düşünülüyor. Yapılan açıklamalara ve kadro dağılımına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamuya yapılan tüm memur alımlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ (TÜM İLANLAR VE DETAYLARI TEK HABERDE)

Başvurular ve detaylar

Yukarıda listenen ilanlar için yakın zaman içerisinde duyuru yayımlanması bekleniyor. Her ilan için farklılık gösterecek nitelikler adaylarda aranacaktır. Bu niteliklerden bazıları yaptığımız haberler içerisinde aktarılmış olsa da yukarıdaki bağlantılar üzerinden tüm memur alımlarıyla alakalı bilgilendirmelerimize erişim sağlayabilirsiniz. Mobil uygulamalarımızı indirip anlık olarak bildirim alabileceğiniz gibi, memur adayları yardımlaşma ve bilgi paylaşım grubumuza katılarak da sorun yaşadığınız yerlerde yardım alabilir, diğer adaylarla tanışabilirsiniz. Katılmak için TIKLAYINIZ.