Ülkemizin farklı bölgelerinde hizmetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları aralıklarla açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre alım ilanları genel olarak kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

İşin Olsa ekibi olarak ihdas edilen ya da yapılan açıklamalar ile alınacak denilen tüm kurumların alım yapacağı kadroları birleştirdik. Buna göre kamuya toplam 78 bin 115 memur ve personel alımı yapılması bekleniyor. Peki hangi kurum kaç kişilik alım yapacak ve detaylar nedir? Kurumlar ile detayları paylaşıyoruz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR ve POZİSYONLAR

Kamuya 78 bin 115 memur ve personel alımı yapılacak peki detaylar nedir? Buna göre Maliye Bakanlığı bin memur, Gelir İdaresi Başkanlığı bin 15 memur, Adalet Bakanlığı 15 bin 500 memur, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bin 600 memur, Engelli kadrosu için 2 bin 500 memur ve 500 öğretmen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4 bin memur, Jandarma Genel Komutanlığı 25 bin askeri personel, Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin polis, İl Valilikleri 17 bin bekçi alımı olmak üzere toplam kamuya 78 bin 115 memur alımı yapılacaktır. İlgili alımlar için Resmi Gazete aracılığı ile kadrolar ihdas edilmiş ya da resmi kişiler, kurumlar tarafından alımların yapılacağına yönelik duyurular gelmiştir. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde 78 bin 115 memur ve personel alımı ilanlarını beklemekteyiz. İlanlar geldiğinde bilgi edinmek istiyorsanız lütfen aşağıdaki linkleri takip ederek hem sitemizi hemde sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - Kopyalanması ya da alıntı edilmesi halinde yasal işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim