Ülkemizde farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Kamu kurumlarının memur ve personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına ya da İŞKUR'a gönderilmektedir.

İŞKUR üzerinden yeni ve önceden yayımlanan ilanların tamamına bakıldığında toplam 64 kişilik en az ilköğretim mezunu memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve pozisyonlar ile ilgili detaylar nedir.

ALIM YAPAN KURUMLAR ve DETAYLAR

SPOR TOTO TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI - 10 PERSONEL
KUŞADASI ÖĞRETMENEVİ - 1 PERSONEL
KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - 40 PERSONEL
ILGIN OVASI POMPAJ SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI - 1 PERSONEL
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI - 6 PERSONEL
SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 1 PERSONEL
GERMEÇTEPE-KIRCALAR SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI - 1 PERSONEL
ALMUS ATAKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 4 PERSONEL

Yukarıda hangi kamu kurumlarının toplam kaç kişilik memur ve personel alımı yaptığı belirtilmiştir. Peki adaylar ilgili ilanlara müracaatlarını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR

Türkiye geneli farklı kamu kurumları toplam 64 kişilik en az ilköğretim mezunu memur ve personel alımı yapmakta olup adayların tüm ilanları görüntülemek için aşağıdaki linki takip etmesi ve sağ bölümden iş yeri türünü kamu olarak seçmesi gerekmektedir. Daha sonra ara butonuna basarak tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ