Kamu personeli seçme sınavından en az 60 puan ve üzeri alan adaylar Sivas ili Altınyayla ilçesine itfaiye eri alımlarına başvuru yapabilecekler.

Adayların belirtilen genel ve özel şartları taşımaları ile kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği alımlarda adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen geel şartları taşımaları istenilmektedir. Belediyenin itfaiye eri yönetmeliğine uygun olarak boş bulunan kadrolardaki alımlar için Maliye, Kamu Yönetimi, İktisat, mezunu olmak gerekli olacak.

GENEL ŞARTLAR;

T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK 53. maddede belirtilen suçlardan mahkum olmamak, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmamak, görevini yapmaya engel akıl sağlığı engelinin bulunmaması, yapılacak güvenlik soruşturmasından görevini yapmaya engel bir sakıncanın bulunmaması, ilan edilen kadrodaki diğer başvuru şartlarını taşımak gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR;

Adayların 2018 KPSS P3 puan türlerinden 60 ve üzeri puan almak, daha önce kamu kurumlarından disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak, fiziki şartları erkek adaylarda 1,67 kadın adaylarda 1,60 cm'den kısa olmamak boy ile kilo arasındaki orantının 10'dan az ya da fazla olmaması gerekmektedir. Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, c sınıfı ehliyet sahibi olmak, adayların itfaiye eri olarak görev yapmalarına engel olabilecek sağlık açısından kapalı mekan, dar alan yükseklik fobilerinin olmamaları gerekmektedir.

https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/bwlgewlwe.png

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 10/12/2018 - 14/12/2018 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Deliilyas belediyesi resmi internet sitesi üzerinden alınacak iş talep formunu doldurarak yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte iş günlerinde şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA