İçinde bulunduğumuz Kasım ayı itibariyle yapılan tüm memur personel alımlarını tek bir haber içerisinde toplayarak sizlere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu ilanlarda KPSS şartsız, en az lise mezunu adayların, düşük KPSS puanı ile yapılan alımların başvurularına dair bilgilendirmelerine ve önemli detaylarına erişim imkanı sağlayacağız. Yürütülmekte olan memur personel alımlarının yanı sıra, yakın zamanda yayımlanacak olan memur alımı, kamu personeli alımı konusundaki gelişmeleri de bu haberimizin içerisine dahil edeceğiz.

Daha öncesinde yaptığımız haberde, gerçekleştirilmekte olan bazı memur alımlarını zaten listelemiştik, ancak daha güncel bir listeyi de burada barındıracağız. İlgili haberimize, bu haberin altında yer alan bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz...

Başvurular ve bilinmesi gerekenler

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan kamu personeli alımı için adaylara yazılı sınav, sözlü sınav uygulamaları yapılmaktadır. Yazılı sınavlardan başarılı olarak ayrılan adaylar, sözlü sınava katılmaya hak kazanırlar. Sözlü sınavlara katılan adayların da göreve başlamaları sağlanır. Bu bağlamda hemen hemen tüm ilanlar için bu işleyişin geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Memur alımı süreçlerinde bazen kura ile kişiler belirlenebilir ancak bu da istisnai durumlarda olmaktadır.

Başvuru yapma aşamaları

Yayımlanan tüm ilanlarda başvurular çoğunlukla kurumun, ÖSYM ya da ilgili bakanlığın üzerinden yapılmaktadır. Bazı İŞKUR alımları söz konusu olduğunda da resmi web adresi üzerinden online olarak başvurular alınabilmektedir. Bunun dışındaki durumların tamamında başvuru merkezi olarak kurumun ya da bakanlığın web adresini baz alabilirsiniz.

İlanlardan haberdar olmak ve bilgi alışverişi yapmak için kurmuş olduğumuz Facebook grubumuza katılmayı unutmayın

Birçoğumuzun kamuda memur olmak amacıyla sürekli olarak ilanları takip ettiğini gözlemlemek mümkün. Buradan hareketle hem ilanlarla alakalı başvuru süreçlerini doğru atlatabilmek, hem de olası değişiklikler hakkında bilgi alışverişi sağlamak amacıyla Facebook grubu kurmuş bulunmaktayız. Sitemizi ziyaret eden ve memur alım ilanlarına başvuru yapan diğer adaylarla bulunduğumuz bu grup üzerinden, hem sizlerin düşüncelerini gündeme taşımaya hem de başvuru aşamalarında yardımlaşmayı amaçlıyoruz. Yüzbinlerce katılımcının olduğu grubumuza siz de davetlisiniz. İlgili başvuru bağlantısı aşağıda yer almaktadır.

Grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

Yayımlanan tüm memur alımlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

Mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak ilanları yayınlıyor ve bildirim gönderiyor. Tüm bildirimleri almak ücretsizdir ve uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

iOS için TIKLAYINIZ
Android için TIKLAYINIZ

KASIM 2018 TÜM MEMUR ALIMLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ