Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları açık pozisyonlar için memur personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Şu anda aktif olarak yapılan ilanlar ve önümüzade ki birkaç gün içerisinde başlayacak olan alım ilanlarına bakıldığında toplam 4 bin 785 kamuya memur personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor.

Söz konusu alım ilanları kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanırken kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da Çalışma ve İş Kurumu aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni alım ilanlarında 4 bin 785 memur personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Hangi kuruluşlar alım yapıyor.

Hangi Kuruluşlar Alım Yapıyor

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi

TEDAŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 memur personel alımı gerçekleştirmekte olup adaylar başvurular için İŞKUR'a müracaat etmesi gerekmektedir.

TÜBİTAK

TÜBİTAK kamuya açık 12 pozisyonu için memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Adaylar bu iş ilanına müracaat etmek için de İŞKUR'a müracaat etmesi gerekiyor.

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesi üzerinden 20 sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuruları kabul etmeye devam ediyor.

Belediye Memur Personel Alımlar

Ülkemizin dört bir yanında bulunan belediyelerde aktif olarak yüzlerce personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu başvurular içinde İŞKUR aracılığı ile bilgi edinebilir ve müracaat edebilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi geçici süreli 120 işçi alımı yapıyor. Adayların yarına kadar İŞKUR aracılığı ile müracaat yapması gerekmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü / Dışişleri Bakanlığı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığı DPB, üzerinden parça parça personel alım ilanları yayımlamış durumda adaylar bu kurumlara da müracaat edebilir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'da DPB üzerinden 3 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kurum içinde alımlar yapılıyor.

Türk Şeker Fabrikası Anonim Şirketi

Türk Şeker Fabrikası Anonim Şirketi 6 Mart 2017 tarihinde başlayacak olan alım ilanı ile toplam 250 açık pozisyon için Türkiye'nin dört bir yanına personel alımı yapıyor.

Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı ÖSYM'nin sitesi üzerinden KPSS 2017-3 tercihlerinde 3 bin 890 memur personel alımı yapacak. Başvurular 2 Mart 2017 tarihi ile başlıyor.

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER
Editör: TE Bilisim