Ülkemizin dört bir yanında bulunan belediye başkanlıkları açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için memur alımı gerçekleştirmekte olup en çok alım zabıta memuru kadrosu için yapılmaktadır. Buna göre sık sık ilanın yayınlandığı şu aralarda Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından da hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu. Eyüpsultan Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 25 zabıta memuru alımı yapıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve 2 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başvurular başladı. Peki kimler başvuru yapabilir, 25 zabıta memuru alımı ilanında aranan şartlar nelerdir? Gerekli detayları siz değerli okurlarımıza paylaşıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı farklı mezuniyet grupları içerisinden toplam 25 zabıta memuru alımı yapıyor. Buna göre önlisans mezunu adaylar arasından 11 kişi, her hangi bir lisans programından mezun olan 9 kişi, halkla ilişkiler ve tanıtım lisans programından mezun 3 kişi, endüstri mühendisliği ile endüstri ve sistem mühendisliği lisans programı mezunu 2 kişi, gıda teknolojisi gıda teknikerliği mezunu 1 kişi ve ulaştırma, karayolu ulaştırma trafik mezunu 2 kişi alınacaktır. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı yukarıda verilen mezuniyet grupları için toplam 25 zabıta memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Adayların 17 Temmuz 2018 tarihine kadar www.eyupsultan.bel.tr linkine girmesi ve personel alımı formunu doldurarak gerekli evraklar ile belediyeye şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim