Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kuvvet komutanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için asker ve polis alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna duyurmaktadır. İlgili ilanlar kurumlar tarafından hazırlandıktan sonra Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Buna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü toplam 26 bin 800 polis ve askeri personel alımı yapıyor. Peki detaylar nedir?

ALIM DETAYLARI

Kara Kuvvetleri Komutanlığı - 24 Bin Askeri Personel alacak, Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 Askeri Personel ve  Emniyet Genel Müdürlüğü - 2 Bin 200 Komiser Yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı ilanına en az ilköğretim mezunu adaylar başvurabilir ve son başvuru tarihi 31 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir. Dönem dönem alımlar yapılmakta olup yıl sonuna kadar toplam 24 bin kişilik alım yapılacaktır.

24 BİN ASKERİ PERSONEL İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 askeri personel ilanına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmekte olup son başvuru tarihi 31 Temmuz 2017 olarak belirlenmiştir.

600 ASKERİ PERSONEL İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Amirleri Eğitim Merkezi PAEM 2 bin 200 komiser yardımcısı ilanına ise başvurular 17 Temmuz'da başlayacak ve 2 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapacak olan adayların en az lisans mezunu olması gerekmekte olup sınav ücreti 75 TL'lik ödemenin de yapılması gerekmektedir.

2 BİN 200 ALIM İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER