İşin Olsa sitesi olarak sizler için şuan hala yayında olan ve sizler için uygun olan kamu personeli alım ilanlarını derleyerek sizler için hazırladık. Kamuya çok sayıda memur personel alımı yapılmakta ve adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. İşte detaylar.

Kamu kurumlarınca yayımlanmış olan personel alım ilanları arasında halen başvuru yapabileceğiniz polis ve devlet memuru ve kamu işçisi alımı için ilanlar bulunmaktadır. Yayımlanan alım ilanların için en az lise mezunu olmak ile birlikte farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar bulunmaktadır. Kamu kurumları içerisinde 50 kişilik KPSS şartı ile 60 ise KPSS ya da KPSS’siz personel alım ilanı bulunmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından açıklanan iş ilanına göre 2 bin 500 Polis adayı yapılacağı açıklandı. Bu sayının 250 si kadın olup geriye kalan tüm kişiler erkekler üzerinden alım yapılacağı açıklandı.

DPB’de yayımlanan İş ilanına göre KYK 3 bin personel alım ilanı vermiştir. 3 bin kişinin arasından sadece 300 eski hükümlü vatandaşların başvuru yapabileceği açıklandı. Merkez Bankası tarafından yayımlandığı ilan ile 2 farklı pozisyon içerisinden 109 memur alımı yapılarak yeni kapılar açılması sağlanacak. KPSS şartının olması önem ile belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan ilanda birbirinden boş pozisyonlar için alım yapılacağı belirtildi. Allım şartları içersin de en göz alıcı detay ise KPSS şartı talep edilmemesi olmaktadır.