Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen 3 farklı ilana başvurular başladı.

3 farklı ilanda toplamda 521 işçi, memur alımı yapılacak. Normal ve engelli kadrosunda istihdam edilecek olan personel alımlarından bir tanesi Çukurova Üniversitesine yapılacak. Bir diğer ise İstanbul teknik Üniversitesi olacak. Adayların uzun zamandır beklediği Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı sürekli içi alımına da başvuru yapılabilecek.

KURA İLE PERSONEL ALIMI;

Engelli işçi alım ilanında Çukurova Üniversitesine kura ile personel alımı yapılacak. Eğitim durumunda ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olarak toplamda 19 kişi istihdam edilecek. Lise mezunu 2 kişi, ilköğretim mezunu 2 kişi, ön lisans mezunu 4 kişi, lisans mezunu 2 kişi alınacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvuru tarihleri ise 6 Mayıs-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ilköğretim-lise alımlarında noter huzurunda kura uygulanacak. Diğer alımlarda ise EKPSS puanına göre alınacak.

İlan detayları için tıklayın

EN AZ 16 BİN TL MAAŞ İLE BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

İstanbul Teknik Üniversitesinin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 2 kişi alınacak. Adaylar 657 sayılı DMK'nın 48 maddesindeki genel şartları taşımaları gerekli olacak. Fakültelerin yazılım, bilgisayar, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekli olacak. Brüt ücret tavanının 2 katı maaş hakları verilecek. Başvurular 6 Mayıs ile 20 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

İlan detayları için tıklayın

İLKOKUL MEZUNU 500 İŞÇİ ALIMI;

Türkiye Taş Kömürü Kurumu 500 pano ayak üretim işçisi alımlarında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı. Adaylar 18 yaşını tamamlamış, ilköğretim mezunu, en fazla 32 yaşından gün almamı, askerlik ile ilişi olmamak, Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde ikamet etmiş olmak şartı ile 350 kişi Zonguldak, 100 kişi Amasra, 50 kişi ise Karabük illerinde görevlendirilecek. Adaylara 23 Mayıs tarihinde noter huzurunda kura yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden 10 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek.

Başvuru için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim