Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile özel sektör ve kamu kurumlarının ilanlarını yayımlamaktadır. İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istek üzerine tüm kamu ilanlarını birleştirdik.

Buna göre farklı kamu kurumları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 230 kamu personeli alımı yapıyor. Peki kamu personeli alımına ilişkin detaylar nedir? Hangi kurumlar alım yapıyor ve alınacak pozisyonlar nedir?

ALIM YAPAN KURUMLAR NEDİR?

Bozkurt Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, Bozkurt Belediyesi, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Fethiye Polisevi, Babaeski Belediye Başkanlığı, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Akçay Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanlığı, Subaşı Belediyesi, Muğla İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Atabağı Belediyebaşkanlığı, Abana Belediye Başkanlığı, Truva Sulama Birliği, Koçarlı-Bağarası Sulama Birliği Başkanlığı, Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Pasinler Belediye Başkanlığı, Birecik Belediye Başkanlığı, Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Yarseli Sulama Birliği, Yeşilbük Belediye Başkanlığı, Gıda Ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Karadere Sulama Birliği Başkanlığı, Nazilli Belediye Başkanlığı, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü, Yenimahalle Belediyesi, Karpuzlu Yaylakavak Ovası Sulama Birliği, Ozan Belediyesi, Kızılören Belediye Başkanlığı kurumları toplam 230 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda verilen çok sayıda kurum en az ilkokul mezunu 230 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. İlgili sayfada bulunan iş yeri türünü KAMU seçerek arama yapılması ve başvuruların da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI BURADA