KAÇKARBİR 80 ve üzeri KPSS puanı ile itfaiye eri alımı yapacak!

Rize’de faaliyet gösteren ve trafik kazaları, ilk yardım, olaylara ani müdahale ederek söndürme soğutma gibi kurtarma çalışmalarını da yürüten KAÇKARBİR personel açığını gidermek için KPSS puanı ile itfaiye eri alımı yapılacağını açıkladı. Alım detayları şöyle;

Erkek ve Kadın itfaiye eri adaylarının 9/1 derecesindeki itfaiye eri alımlarında KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri almak gerekli bu kadroda 1 kişi istihdam edilecek. Adayların c sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmekte. Eğitim şartında ise Acil yardım ve Afet Yönetimi lisans bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Diğer itfaiye alım kadrosunda 10/2 derecesinde 2 kişi istihdam edilecek. Adayların C sınıfı ehliyeti olması, 2 yıllık İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümlerinden mezun olmaları istenildi. KPSS p93 puan türünden 70 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR;

Nüfus cüzdanı fotokopisi, ehliyet aslı veya noter onaylı örneği (aslını getirenler için aslını ibraz etmeleri üzerine birlikte sureti tasdik edilebielcek), asli sicil belgesi, ikamet belgesi, diploma yada mezuniyet belgesi, (yabancı okullardan mezun olanlar aslını göstermeleri üzerine onaylı örneği tasdik edilebilecek.) KPSS sonuç belgesi, görevini yapmaya engel olmadığına dair beyan, 2 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlik ile ilişği bulunmadığına dair beyan, son olarak başvuru formunu birliğin resmi internet sitesinden temin edilerek, fotoğrafın bir tanesini form üzerine yapıştırılacak.

Başvurular 10 Ocak 2019 tarihi ile 21 Ocak tarihleri arasında yapılabilecek. Adayların Karadeniz Sahil Yolu Ardeşen/ RİZE adresindeki adrese evrak teslimi şahsen yapmaları istenildi. Posta ile başvuru kabul edilmeyecek.

Başvuru şartları için ilan detaylarından detaylıca inceleyebilirsiniz.

İlana erişmek için tıklayın.

Diğer ilanlardan haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim