Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine sivil memur alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan personel alım ilanına göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi açıktan memur alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların 28 Aralık tarihinden itibaren yapılabileceği alımlarda, bazı başvuru şartlarına sahip olmaları istenildi. İşte başvuru şartları;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların 657 sayılı DMK'da belirtilen 4. maddedeki genel şartları taşımaları istenildi. 2018 KPSS sınavına girmiş olan adayların bu sınavdan belirlenen puanlara sahip olmaları istenildi. Yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, değil ise TMK'ya göre kazai rüşt kararının bulunması istenildi. İlanda belirtilen 1 yıl veya daha fazla sureyle belirtilen suçlardan mahkum olmamaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamaları, sivil memur adayı olur sağlık raporunun bulunması, mesleki sınavdan yada mülakattan başarı olmak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlanmak özel şartları taşımak gerektiği belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adayların ilanda belirtilen başvuru genel özel şartları taşımaları halinde 28 Aralık tarihinden itibaren başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihi ise 13 Ocak 2019 tarihinde son bulacak. Başvurular jandarma.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

İlan için tıklayın

İŞİN OLSA