Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi ile Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı yapacak!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan personel alım ilanına göre ilk defa kamu görevine atanacak olan personellere yönelik olarak 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından personel alımları yapılacak.

50 KPSS İLE MEMUR ALIMI;

37 kişilik alımda kadro dağılımında bir çok kadro bulunuyor. Hukuk, İşletme ve Muhasebe alanlarında uzmanlar alınacak. Mütercim, kimyager, Avukat kadrolarında başvuru yapmak isteyen adaylar için kadrolar ayrıldı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi alımlarında KPSS'den en az 50 almak gerekli olacak. Jandarma Genel Komutanlığına yapılacak alımlarda ise KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli olacak.

Başvurular 11 Aralık tarihinde alınmaya başlandı. Buna göre internet ortamında devam edecek olan başvuruların 26 Aralık tarihine kadar tamamlanması istenildi.

Başvuru sonuçlar 16 Ocak tarihinde açıklanacak olan personel alımında 4 ile 8 Şubat tarihleri arasında mülakat sınavı yapılacak. Adaylar aşağıdaki linkten ilan detaylarına erişebilir ve başvuru yapabilirler.

İlana erişmek için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA