İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı alım ilanlarını resmi internet sitesinde bulunan personel temin bölümü aracılığı ile yapmaktadır. 2017/4 uzman erbaş alımı yapmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı bu alımdan hariç olmak üzere 20 bilişimi personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Alım ilanı geçtiğimiz günlerde Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde ki personel temin bölümü aracılığı ile duyuruldu ve başvurular halen devam ediyor. Peki Jandarma Genel Komutanlığının alım yapacağı 20 sözleşmeli memur personel alım ilanına kimler müracaat edebilir? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Jandarma Genel Komutanlığının personel temin sayfası aracılığı ile 20 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SİSTEM VE YÖNETİM GELİŞTİRME UZMANI - 1 PERSONEL
SİSTEM VE ALT YAPI UZMANI - 1 PERSONEL
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI - 11 PERSONEL
RİSK ANALİZ VE AÇIKLIK TESPİT UZMANI - 1 PERSONEL
SALDIRI TESPİT VE ÖNLEME UZMANI - 1 PERSONEL
JEMUS DONANIM GELİŞTİRME, İNCELEME VE TAKİP UZMAN - 1 PERSONEL
JEMUS YAZILIM GELİŞTİRME, TAKİP VE DENETİM UZMAN - 1 PERSONEL
ELEKTRON İK HABERLEŞ ME VE GÜVENLİK UZMAN - 1 PERSONEL
AĞ GÜVENLİK CİHAZLARI YAPILANDI RMA VE YÖNETİM UZMANI - 1 PERSONEL
UYGULAMA VE VERİ TABANI GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL

Yukarıda hangi bilişim pozisyonları için personel temini edileceği belirtilmiştir. Müracaat edecek olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvurular için aşağıda ki linke tıklayarak bilişim personel alımı ile müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
Editör: TE Bilisim