İŞKUR üzerinden kamu ve özel firmalara bir günde 1749 ilan daha açıklandı!

Kamu ile özel firmalara gerek tecrübesiz, iş tecrübesi bulunan adaylar arasından ihtiyaç bulunan kadrolar için personel alımları yapılmaya devam ediyor. Yeni mezun olarak, iş arayışında bulunan, herhangi bir iş değişikliği yapmak isteyen kamu ve özel firmaların farklı statü ve kadrolarındaki alımları İŞKUR adaylara duyurmaya devam etmek ve iş arayanlar ile işverenlerin gerek iş başı programları kapsamında gerek asıl çalışan olarak görev alabileceği ilanlarda 53 Bin kişi alınacak.

53 BİN PERSONEL ALIMI;

15 kasım tarihi itibari ile 53 Bin 435 işçi, memur ve personel alımlarında en çok alım yapılacak kadroların hangileri olduğu, başvuru şartlarının neler olduğunu aktarmak gerekirse; beden işçisi alımlarında 13 Bin 335 kişi alınacağı açıklandı. Bu alımlarda adayların okur yazar olmaları beden gücü ile görev yapacaklarından bu kadronun gerektiği özel şartları taşımaları istenilmektedir.

Diğer alımlarda 2 Bin 570 kişi satış danışmanı kadrosunda istihdam edilecek. Adayların satış ve pazarlama birimlerinde görevlendirilecekleri ve herhangi bir iş tecrübesini bulunması başvuru şartlarında öncelik sağlayacaktır. Temizlik görevlisi kadrosunda 2 Bin 250 personel alımı yapılacak. Silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi kadrosunda Bin 400 alım yapılacak.

SON BİR GÜNDE 1749 İLAN AÇIKLANDI;

Son bir günde açıklanan personel alımı ilan sayısı 1749 olarak açıklandı. Bu alımlar Türkiye genelinde 81 ile ilçelerden farklı eğitim düzeylerinde tecrübeli, tecrübesiz gibi başvuru şartlarını içerecek. Adayların bu alımlara başvuru yapabilmeleri için işkur e-şube üzerinden giriş yapmaları ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamaları yeterli olacak.

Açık iş ilanları için: https://goo.gl/S9LeK7

Yukarıdaki linki yeni tarayıcıdan açarak ilanlara erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim