Türkiye İş Kurumu üzerinden ( İŞKUR ) yayımlanan ilana göre tekniker kadroları kontenjanında çalışacak personel alımı yapılmaktadır. Tekniker kadrolarında çalışacak kişilerden istenilen şartlara uyulduğu taktirde alımları gerçekleşeceği belirtildi. Aranan şartlar ve diğer bilgiler haberimizde yer almaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanmış tekniker ilanlarına göre bir çok farklı kontenjanda alım yapılmaktadır. Tekniker boşluklarında yayımlanan boşluklar şu şekildedir;

“Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Bilgisayar Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknikeri, Fizyoterapi Teknikeri, Gıda Teknolojisi, Otomasyon Teknolojisi Teknikeri, Matbaacılık Teknikeri, Peyzaj Uygulama Teknikeri, Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikeri, Tibbi Laboratuar Teknikeri, Arıcılık Teknikeri Gaz ve Tesisat Teknikeri, Laborant ve Veteriner Teknikeri, Metal İşleri Teknikeri, Sondaj Teknikeri gibi pek çok alanda tekniker arayan firmalar İŞKUR üzerinden iş ilanlarını yayımladır.

TEKNİKERLİK İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylardan T.C. vatandaşı olmak, Görevine engel teşkil edecek sağlık sorunun olmaması, Eğitim seviyelerine göre diploma sahibi olmak, Bilgisayar programlarını iyi kullanabilmek, Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları, Çalışacakları illerde ikamet etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu resmi internet sitessi üzerinden yapabilirsiniz. Başvurularının ne zaman başlanıp ne zaman son bulacağı belirtilmediği için bizde sizlere bu tarihleri açıklayamıyoruz. Bizleri takip ettiğiniz taktirde olası bir gelişmeyi sizlere hemen aktaracağımızdan hızlıca başvuru tarihlerini öğrenebileceksiniz.