Türkiye İş Kurumu aracılığı ile çok sayıda personel alımı yapılacak. Kamuya ve özel firmalara yapılacak olan personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 28 Temmuz tarihi itibari ile 100 bini aşkın personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını nasıl yapacak. İş arayan adayların büro işlerinde görev almak isteyenlere yönelik olarak 3 farklı unvandaki alımları aktarıyoruz.

BÜRO İŞLERİNDE GÖREV ALACAK PERSONEL ALIMLARI

Türkiye genelinde alım yapılan meslekler arasında muhasebeci, büro memuru ve ambar memuru alımları için başvurular devam ediyor. Adayların başvurularda eğitim düzeyinde ve başvuru şartlarında yeterli şartları taşıyanlar için başvuru yapabilecekleri pozisyonlarda büro memuru alım başvuru şartları neler?

BÜRO MEMURU ALIMI;

Büro memuru olarak istihdam edilecek olan personel sayısı 2 Bin 80 olarak açıklandı. Adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları bazı başvuru şartlarında ön lisans yada lisans mezunu olmaları şartı aranıyor. Genel büro memuru başvurularında Office programlarına hakim olmak, görevini sürdürmeye engel herhangi bir sağlık sorunun olmaması gibi şartlar aranıyor.

Büro memuru alımlarına erişmek için: https://goo.gl/FdzaeR

MUHASEBECİ ALIMLARI;

Ön Muhasebeci olarak görev almak isteyen adaylar yönelik olarak istihdam edilecek personellerden, tecrübeli yada yetiştirilmek üzere alımlar yapılacak. Ön muhasebede kullanılan paket programlarını kullanabilen adaylar daha çok tercih edilmekte. Diğer yandan ön muhasebe bilgisi olanlarda başvurularda öncelik sağlayabilmekte. Türkiye genelinde ön muhasebeci alımlarında 1.294 açık iş ilanı bulunuyor.

Ön Muhasebeci alımlarına erişmek için: https://goo.gl/N8wPJs

AMBAR MEMURU ALIMLARI;

Ambar ya da depo memuru görevlisi alımları için Türkiye genelinde 1.137 personel istihdam edilecek. Adayların stok takibi olarak kullanılan programlara hâkim olmaları başvurularda öncelik sağlayabilmektedir. Diğer başvuru şartlarında ise 18 yaşını tamamlamış olmaları eğitim düzeyinde istenilen eğitime sahip olmaları ile aşağıdaki bağlantılardan başvuru detaylarına erişebilirler.

Ambar memuru alımlarına erişmek için: https://goo.gl/vWdgx1

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılabilecek. İŞKUR şube müdürlüklerine ve istihdam bürolarına şahsen başvuru yapan adaylar içinde başvuru imkanı bulunuyor.

Yukarıdaki linklere erişebilmek için linki kopyalayıp tarayıcıdan açabilirsiniz.

İŞİN OLSA