İŞKUR üzerinden işçi, memur ve personel alımı yapılacak.

Türkiye genelinde kamu kuruları personel ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden ilanlar açıkladı. Buna göre yapılacak alımlarda eğitim düzeyinde lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bir çok ilan bulunuyor. Kamu kurumlarında görev almak isteyen TMY ve engelli statüdeki adaylar için yapılacak alımlarda son başvuru süresi 15 Ekim tarihinde sona erecek olan alımları aktarıyoruz

İŞKUR KAMU KURUMLARINA İŞÇİ VE MEMUR ALIMI YAPIYOR!

Malatya İli Emniyet Müdürlüğüne baplı Polis Şube Müdürlüğüne 2 kişi garson,1 kişi bulaşıkçı alımı ile Tutak Öğretmen evine 2 kişi büro işçisi alımları için 15 Ekim tarihi için son başvurular alınacak. 

17 Ekim tarihinde sona erecek olan alımlar ise şöyle; Bartın İl Özel İdaresine 2 kişi elektrik ve elektronik mühendisi, 1 kişi mekantronik mühendisi, 1 aslfalt plenti operatörü ile Gelibolu Belediyesine destek personeli alımı yapılacak. Başvuruların 17 Ekim tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

18 Ekim tarihine kadar başvuruları sona erecek olan alımlardan Eleşkirt Belediyesi et ve et ürünleri işlemecisi kadrosunda 1 kişi, Van Büyükşehir Belediyesi 3 kişi kamyon şoförü alımı, Mucur Belediyesi ise ilaçlamacı alımı yapacak. Bu ilanlarda perşembe gününe kadar başvuru yapılması gerekmektedir. 

15 daimi ve geçici kadrodaki alımlarda son başvuru tarihi 22 Ekim; Geçit Belediyesi, Bolu Belediyesi, Erdek Belediyesi ile Türkiye Sanayi Sevk İdaresi Enstitüsüne yapılacak 15 personel alımı için 22 Ekime kadar başvuru yapılması istenildi. 

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/D9Tckf

Yukarıdaki linkten iş yeri türüne kamu yazarak aratmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim