İŞKUR istihdam programları, annelere teşvikler, iş arayanlara teşvikler, iş arama destekleri gibi çok sayıda hizmetinin yanı sıra, özel sektör ve kamudaki iş ilanlarını da yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan çok sayıda ilana ve detaylarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Danışma memuru, genel büro memuru ve engelli büro memuru personel kadrolarına alımlar

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlar dahilinde, çok sayıda memurluk pozisyonu için alımlar yürütülüyor. Bu alımlar özel sektördeki ve kamudaki farklı kurum veya kuruluşlar ile benzerlik gösteren başvuru şartlarını barındırıyor. İlanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru bağlantısını takip ederek istenen şartlara ve genel koşullara göz atabilirler. Çok sayıda işletme ve kurum için alımlar yapıldığından ortak nitelikleri özetlememiz yeterli olacaktır.

T.C vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Mesleki bilgi sahibi olmak

İlanın yayımlandığı şehirde ikamet ediyor olmak

İlgili eğitim şartlarını barındırmak

Askerliğini yapmış veya en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak

İlgili mesleği icra etmek için sağlık sorunu bulunmamak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

İlgili ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, hem online olarak hem de İŞKUR il veya ilçe müdürlüklerine giderek başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Yukarıda belirtilen ortak niteliklerin dışındaki tüm ilan detaylarına göz atılması gerekmektedir. İlgili şartları barındırmayan adayların başvuruları kabul edilmemekte, değerlendirme sürecine tabi tutulmamaktadır.

İlanlara göz atmak için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim