İŞKUR kendi resmi web adresi üzerinden yayımladığı duyuruda, kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere işkur memur alımı yapılacağını aktardı. Yapılan duyuruda adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylar da kılavuzda belirtilmiştir. İlana başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak olup, posta yoluyla veya şahsen başvurular kabul edilmeyecektir. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınav ile Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere; aşağıda belirtilen bölümlerden ve KPSS puan türlerinden sözlü giriş sınavı sonucu toplam 35 İstihdam Uzman Yardımcısı alınacaktır.

İŞKUR bünyesine personel alımları

Başvurular; 7 Ocak 2019 Pazartesi ile 18 Ocak 2019 Cuma 23:59 arası (dâhil), Kurumumuz internet sitesinin (www.iskur.gov.tr) “Duyurular” bölümünden online yapılacaktır. Posta, kargo, elden yollarla başvuru alınmayacaktır. Adayların elektronik ortamda meydana gelebilecek veya oluşabilecek diğer aksaklıkları göz önüne alarak, başvurularını son güne bırakmamaları tavsiye edilir.

MEMUR ALIMLARI VE BAŞVURU SÜREÇLERİ HAKKINDA

İŞKUR üzerinden yürtülen memur alım süreçlerine yönelik tüm bilgilendirmelere sitemiz isinolsa.com üzerinde yer vermeye çalışıyoruz. İŞKUR ilanlarına başvuru yapmak isteyen ancak başvurularını yapamayan, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine gidip bilgi almaya çalıştıklarında böyle bir ilanın bulunmadığı yönünde bilgiler aldıklarını aktaran ziyaretçilerimiz oldu. Bu ilanların tamamından ne yazık ki İŞKUR bünyesinde çalışanlar haberdar değiller. Günlük belki  de yüzlerce kişilik yeni ilan İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır. Bu ilanlar hakkında daha fazla bilgi almak ve bşvuru yapmak için kurumlara gitmeden önce, İŞKUR web sitesi üzerinden ilan numarasını not alıp, memura arattırırsanız, detaylı bilgi almanız kolaylaşacaktır. Sitemizde ve diğer ilan platformlarında yer alan bu ilanların birçoğunu memurlar iş yoğunlukları nedeniyle takip edememektedirler. Her ilanın linki ve başvuru kılavuzları, yapılan haberimizde yer almaktadır.