Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu aralıklarla kamu ve özel sektör kuruluşları için ilanlar yayımlanmaktadır. Buna göre İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istekler üzerine tüm kamu kurumlarının ilanlarını bir araya getirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı kamu kurumlarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 136 kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor ve alım yapan kamu kurumları hangileridir? Tüm detayları açıklıyoruz.

ALIM YAPAN KURUMLAR ve POZİSYONLAR NELERDİR?

Taşlıçay Belediye Başkanlığı, Azdavay Belediye Başkanlığı, Aksu Karaöz Sulama Birliği, Cevdetiye Sulama Birliği, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, Niğde Emniyet Müdürlüğü Kantini, İvriz Sağ Sahil Sulama Birliği, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Boğazbaşı Sulama Birliği Başkanlığı, Kızılören Belediye Başkanlığı, Menemen Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Sarayköy Belediyesi, Sudurağı Belediye Başkanlığı, Kulu Belediye Başkanlığı, Sorgun Belediye Başkanlığı, Güneykaya Belediye Başkanlığı, Yayladüzü Belediye Başkanlığı, Sinanpaşa Belediye Başkanlığı, Sülümenli Belediye Başkanlığı, Serik Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanlığı Merkez, T.C Taşoluk Barajı Sulama Birliği, Karataş Sulama Birliği Başkanlığı kurumları alım gerçekleştirmekte olup pozisyonlara bakıldığında muhasebe, çiftçi, güvenlik görevlisi, temizlik işçisi, beden işçisi, kamyon şoförü, büro personeli, marangoz, şoför, kalorifer işçisi, taksi şoförü, bahçıvan vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 136 kamu personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkine girmesi iş yeri tümünü kamu yapması ve arama yaparak tüm ilanlara ulaşması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.