Türkiye İş Kurumu milli istihdama önemli katılar sağlamaya devam ediyor.

İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına ve özel firmalara yapılacak işçi, memur ve personel alımları her geçen gün daha da artıyor. 4 Şubat tarihinde ilan edilen açık iş sayısı 36 Bin 834 olarak açıklandı. yeni haftada kamu kurumları daimi ve geçici süreli olarak alımlar yapılacak. Bilindiği gibi bu alımlar için şahsen başvuru yapılabileceği gibi internet ortamında İŞKUR e-şube üzerinden de online başvuru yapılabilmekte. Ayrıca 4 Şubat tarihinde başvuruları tamamlanacak ilanlar da bulunuyor. 8 kamu kurumuna bugün başvuruların tamamlanması gerekiyor. 2 kamu kurumuna ise 5 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Son başvuru tarihi gelen ilanlar için tıklayın

YENİ AÇIKLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI;

4 Şubat tarihinde ilan edilecek olan ilanları işin olsa okuyucularına paylaşıyoruz. Bu alımlarda hangi kurumlar alım yapacak? Belediyeler, Üniversiteler, Sulama Birlikleri gibi kurumlar alım yapacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

Adayların başvurularda 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 19 yaşından gün almış olmaları gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmamak, görevin gerektirdiği özel niteliklere sahip olarak, isteniliyor ise MEB onaylı sertifikaları istenildiği tarihlerde kuruma sunabilmek, eğitim şartlarında en az ilköğretim - ortaöğretim lisans mezunu olmak, başvuru özel şartları taşımak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar İŞKUR il ve ilçelerde bulunan hizmet biriminden başvuru yapabilecekler. İşin olsa yorum ya da mesaj yazarak ilanlara erişemediği belirtilmekte. Bu adaylar için ilin numaralarını İŞKUR iş ve meslek danışmanlarına sunmaları halinde ilgili iş ilanları hakkında bilgi verebileceklerdir. Adaylar İŞKUR e-şube üzerinden de başvuru imkanı bulunacak. Bunun için, işkur.gov.tr adresine giriş yapmak, ardından açık işler butonuna tıklamak, iş yeri türüne kamu seçmek, ara butonuna tıklamak ve ilgili ilana erişmek gerekmektedir. Diğer bir yol ise esubeiiskur.gov.tr sitesi üzeriden İlan numarasını girmek ve arama butonuna tıklamak yeterli olacaktır.

İŞTE YAYIMLANAN YENİ İLANLAR:

05 Ocak 2019 Tarihli TCDD, MEB, Et ve Süt Kurumu İle Tarım Bakanlığı Personel Alımı ilanlaı için Buraya Tıklayınız . Diğer ilanlar için aşağıdaki görseli inceleyiniz.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim