Devlet Personel Başkanlığı tarafından 21 Haziran 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Türkiye İş kurumu Genel Müdürlüğü merkez ve Taşra Teşkilatında çalıştırmak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesindeki ile Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe giren sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar çerçeveesinde Sözleşmeli Büro personeli ve Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı alım ilanı yayımladı.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Türkiye İş kurumu genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 2 bin 219 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre Türkiye genelinde müdürlüklere 1078 Sözleşmeli Büro Personeli ve 1141 İş ve Meslek Danışmanı ( İDM ) alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM atrafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan alşmış olmak, Halen 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre çalışıyor olmak, Son başvuru tarihi itibari ile belirtielen bölümden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 25 haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 05 Temmuz 2018 tarihi saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Başvurular başvuru tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr’den yapılacaktır. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMA:

Oluşacak herhangi bir değişiklik yada olşuacak gelişmelerden haberdar olmak isterseniz Buraya Tıklayarak İşin Ola Mobil uygulamasını indirebilir ve anlık olara ktelefonunuza bildirim alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim