İSKİ 461 memur alımı yapacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunda belirtilen hususlara tabi olarak personeller istihdam edilecek. Adaylar başvurularda mahalli idarelere ilk defa atanmak üzere istenilen kpss puan türlerinden en az 70 ve üzeri almaları gerekecek. Lise, önlisans ve lisans düzeyinde toplamda 16 farklı kadroda alımlar bulunuyor. Buna göre adayların teknik hizmetler sınıfında bulunan kadrolarda yapılacak alım detayları şu şekilde:

LİSE-ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNU 461 MEMUR ALIMI;

Mühendis kadrosunda Teknik Hizmetler sınıfında kadın ve erkek adayların 2018 KPSS puan türlerinden en az 70 almaları ile başvuru yapabilecekler. Teknik hizmetler sınıfındaki diğer alımlarda ise; kütüphaneci, şehir plancısı, mimar, kimyager, istatistikçi, peyzajcı, grafiker, restoretör kadroları bulunuyor. Adayların ilgili Lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekli olacak. Sağlık Hizmetleri sınıfında ise Psikolog, Biyolog, hemşire kadrolarında 6 kişi alınacak. lisans mezunu genel idari hizmetler sınıfında tercüman, bilgisayar işletmeni kadrolarında 113 kişi alınacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Önlisans mezunu adaylar arasından çok sayıda tekniker, bilgisayar işletmeni alımları yapılacak. lise mezunu adaylar arasından 20 teknisyen alımı yapılacak. Adayların İstanbul Su ve Kanalizasyon idaresi Başkanlığına yapılacak personel alımları için başvuruları 3 Aralık tarihinden itibaren yapabilecekler. Başvuru son tarihi ise 10 Aralık olarak açıklandı. Adayların basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Evrak teslimi için 17 Aralık tarihinde duyuru yapılacak ve listede yer alan adayların evrak teslimi yapması istenilecek. Başvuru detayları için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.
İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA