Belediye Başkanlıklarının hazırlamış olduğu personel alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana bakıldığında Erzincan İliç Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Alım ilanı İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve adaylar müracaatlarına devam edebiliyor. Adayların 8 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR aracılığı ile müracaat etmesi gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

İŞKUR aracılığı ile geçtiğimiz günlerde yayımlanan lana bakıldığında Erzincan İliç Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Alım kamu statüsünde daimi olarak yapılacaktır.

Beden işçisi (genel) pozisyonunda alınacak olan adaylar bu kadro için nasıl müracaat edebilir? Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup alımlara tüm Türkiye geneli başvurular kabul edilmektedir. Türkiye geneli İŞKUR müracaat merkezleri ya da www.iskur.gov.tr aracılığı ile adaylar başvuru yapabilir.

Başvurular geçtiğimiz günlerde başladı ve 8 Mart 2017 tarihinde başvurular sona erecektir. Başvuru sayısı açık iş sayısının üç katından fazla olursa noter huzurunda kura çekilecek olup alım ilanı hakkında telefondan detaylı bilgi edinmek isteyen adaylar 0446 214 1961 (dahili-104-105-106-107-108) numaralarından gerekli bilgiyi öğrenebilir.