İletişim Başkanlığı yayımladığı ilana göre yapacağı letişim Uzman Yardımcısı pozisyonuna göre Giriş sınavı yapacak. Yapılacak Giriş sınavı adayların başvuru şartlarına göre değerlendirilecek olup,  Buna göre 8. ve 9. dereceli kadrolara 29 kişilik boşluk ile İletişim Uzman Yardımcısı alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İletişim Başkanlığı memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar, SInavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile yani 01 Ocak 2019 tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Müracaat şartlarını taşıyan tüm adaylar "ön eleme yazılı yarışma" sınavına davet edilecektir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 14 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 18 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır. Sınav başvuru ücreti, başvuru işleminin son adımında kredi/banka kartı ile ödenecektir. Sınav başvuru ücreti 80 (seksen) TL'dir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim