Çok sayıda kamu kurumu ile birlikte sektör firması yönüyle de personel alımlarını İŞKUR vasıtasıyla yayımladıkları ilanlar ile birlikte duyuldu. Sizler için sağlanan iki farklı pozisyon için kadro detayları şu şekilde açıklanmıştır.

Türkiye İş Kurumu’nun İş İlanları üzerinden yayımlamış olduğu personel alım ilanlarında 103 Danışma Memuru ile 24 Vardiya Amiri alımı için ilan bulunmaktadır. İlanlar için talep edilen eğitim şartlarında en az lise mezunu olmak ile birlikte diğer eğitimlerden de mezun olan adaylar başvuru yapabilecek.

Personel alım ilanlarından biri olan Vardiya Amiri alımları, İzmir, Manisa, İstanbul, Denizli, Kırklareli, Gaziantep, Tekirdağ, Bursa, Gaziantep şehirleri için yapılırken Danışma Memuru alımları ülke genelinde yapılan ilanlardan bulunmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylardan, T.C vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, Office programlarına yatkın olmak, Erkek adayların askerlik ile ilgili hiçbir sıkıntısı olmaması, İlan üzerinde yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları beraberinde getirmek şartları aranacaktır.

Başvurmak istediğiniz ilana İŞKUR resmi internet adresi üzerinden ulaşarak istediğiniz ilana başvuru yapabilirsiniz. Söz konusu ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresi üzerinden ulaşabilir ve başvurularınızı elektronik ortamda gerçekleştirebilirsiniz.