İŞKUR aracılığıyla yayımlanan çok sayıda memur personel alımlarının yanı sıra İŞKUR üzerinden İl Özel İdareleri bünyesine de personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan personel alım ilanlarında adaylarda aranan şartlara ve detaylara aşağıdan erişim sağlayabilir, başvurular hakkında tüm bilgilendirmelere erişebilirsiniz...

İl Özel İdarelerine KPSS şartsız memur personel alımı

Erzincan, Isparta ve Tunceli İl Özel İdareleri bünyesine yönelik olarak yapılacak alımlarda adaylarda aranan şartlar sağlık problemi bulunmamak, T.C vatandaşı olmak, görevini zamanında yerine getirebilecek olmak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ya da kamu görevinden uzaklaştırılmamış olmak, emeklilik ve malüllük maaşı almıyor olmak şeklinde aktarılmaktadır.

Kadrolar: Erzincan İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan ilanda Bina ve Mal Bakıcısı kadrosunda 6 kişi, aşçı kadrosunda 1 kişi istihdam edilecektir. Isparta İl Özel İdaresi bünyesine ön muhasebeci pozisyonuna 2 adet destek personeli alımı yapılacaktır. Tunceli İl Özel İdaresi bünyesine 2 kişi kadın temizlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Başvurular ve detaylar

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan memur personel alımlarında adaylar başvurularına iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilgili bağlantılar üzerinden erişim sağlayabilirler. Yayımlanan ilanlarda adaylarda ek nitelikler ve şartlar aranacağından tüm detaylara göz atılması önerilmektedir. İŞKUR iş ve meslek danışmanıyla başvuruların yapılması hak kaybının ya da herhangi bir mağduriyetin önüne geçilmesinde önem arz etmektedir. Başvuracak tüm adaylarımıza bu konuya önem göstermeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz. Yayımlanan tüm adaylardan anında haberdar olmak için isinolsa.com sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilisim