2 kamu kurumuna binlerce personel alım müjdesi geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına sürekli işçi alımı kapsamında Türkiye genelinde il ve ilçelerde görevlendirmek üzere 3.243 işçi alımı yapılacak. Müjdeyi Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Açıklamanın ardından ilan tarihi ve başvuruların ne zaman yapılacağı merak edilmeye başlandı. GSP Genel Müdürlüğüne işçi ve personel alımları için gelişmeler belli olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İçişleri Bakanlığına yapılacak olan alımlarda kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere merkez birimlerde 36 kişi alınacak. Taşra birimlerinde ise bin 164 sözleşmeli ve kadrolu alım yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 21 şubat tarihinde başlayacak ve son gün olan 26 Şubat tarihine kadar devam edecek. Adaylar elektronik ortamdan başvuru yapabilecek. Posta ile ya da şahsen başvuru kabul edilmeyecek. Kadro dağılımı nasıl olacak.

Mühendis, Tekniker, Teknisyen, büro personeli kadrolarında hangi ilden ne kadar alım yapılacağı belli oldu. Taşra teşkilatında büro personeli olacak 964 kişi alınacak iken, teknik kadrolarda ise 200 kişi istihdam edilecek. Arşiv Uzmanı olarak 2.650 TL maaş ödenecek. Mühendis 4 Bin 438 Tl, Tekniker 3.348 TL, Şehir Plancısı 4.438 TL, Teknisyen 2.784 TL, Büro Personeli kadrosundaki alımlarda 2 Bin 650 Tl brüt ücret ödemesi yapılacak.

İçişleri Bakanlığı kadro dağılımıi başvuru şartları ve diğer detaylar için tıklayın

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA