İçişleri Nüfus memuru alım başvuruları henüz başlamadı. Adaylar İlanların ne zaman açıklanacağını merak etmekteler. 2019 yılı NVİ Genel Müdürlüğünün 81 il ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere 1170 kişilik personel alımlarının açıklanması bekleniyor. Bu alımlar için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı değerlendirmelerde Nüfus müdürlüklerinin iş yoğunluğunun giderek arttığını ve nüfus memuru ilanları ile personel alınacağının müjdesini verdi.

YAŞ, EĞİTİM VE KPSS ŞARTI;

Adayları bu başvurularda eğitim düzeyinde en az ön önlisans mezunu olmaları gerekli olacak. Yaş şartında ise 35 yaşını doldurmamış olmak gerekli olacak. Diğer merak edilen başvuru şartlarından KPSS şartında ise KPSS93 puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekli olacak. Adaylar ilanlara başvuru yapmalarının ardından ilan edilen kadro sayısının 5 katı kadar aday sayısı içerisinde yer almaları gerekli olacak. Başvuru şartlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunda belirtilen genel şartları ve sözleşmeli personel çalıştırmaya ilişkin şartları taşımaları istenilmektedir.

İLAN TARİHİ;

2019 yılında 1170 kişilik büro personeli alım ilanın ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor. İşin olsa ekibi olarak resmi açıklamaları adayların bilgisine sunmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebiliriniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA