İçişleri Bakanlığı Memur Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı memur personel alımı yapıyor. İçişleri Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere farklı pozisyonlarda , Uzman yardımcısı ve Denetçi Yardımcısı alıyor. Sizde bu yönde memur olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. İçişleri Bakanlığı 2014 te almış olduğu personelleri ile 2014 ün son ayında da memur personel alımlarına devam ediyor. Memur olmak isteyen adaylarında yüzünü güldürüyor. Alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantılardan her iki pozisyona'da ayrıntılı bilgi sahibi edinebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alımı

İçişleri Bakanlığı Memur Alımı yapıyor. İçişleri Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 7. derecede 10 adet Avrupa birliği Uzman Yardımcısı alacaktır. Sınav 02 Şubat 2015 ve 03 Şubat 2015 tarihleri arasında Ankara'da Sözlü olarak yapılacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgiler doğrultusunda Sınava katılma şartlarına, Sınava girmeyi hak kazanan kişilerden aranılan şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı Alımı

İçişleri Bakanlığı Memur alımı yapıyor. İçişleri Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere Merkez Teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında, 15 adet İç İşleri Dernekler Denetçi Yardımcısı alacak. 23 Şubat 2015 ve 25 Şubat tarihleri arasında Ankara'da yapacağı Sözlü sınavı ile Dernek Denetçi yardımcılarını belirleyecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgiler doğrultusunda Sınav bilgilerine, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek için ve Başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim