Önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan İçişleri Bakanlığı açık pozisyonlarına göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel ve memur alımı ilanları yayımlamaktadır. İlgili ilanlar İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanarak yayımlanması için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir. DPB üzerinden yayımlanan ilana göre İçişleri Bakanlığının 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağı öğrenildi.

Bilindiği üzere bilişim personellerinin maaşları oldukça yüksek oluyor. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan ilanda da brüt maaşın 3 - 4 katı kadar bilişim personellerinin maaş alacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için İçişleri Bakanlığı memur alımı yapacak, alım yapılacak pozisyonlar için ortlama ücretler ne kadar olacak, başvuru tarihleri nedir. İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı detayları.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: İçişleri Bakanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 14
Pozisyon Geneli: Bilişim Personeli
Başvuru Tarihleri: 11 Eylül - 22 Eylül 2017

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeline ait gerekli detaylar hemen yukarıda verilmiştir. Peki hangi pozisyonlar için İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor.

KIDEMLİ JAVA YAZILIM UZMANI - 1 PERSONEL
KIDEMLİ AĞ VE GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL
KIDEMLİ SİSTEM UZMANI - 1 PERSONEL
KIDEMLİ JAVA UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI - 3 PERSONEL
UYGULAMA YÖNETİMİ SİSTEM UZMANI - 1 PERSONEL
VERİTABANI UZMANI - 1 PERSONEL
AĞ UZMANI - 1 PERSONEL
SİBER GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL
JAVA UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI - 2 PERSONEL
WEB UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI - 1 PERSONEL
WEB TASARIM UZMANI - 1 PERSONEL

BAŞVURULAR

Yukarıda İçişleri Bakanlığının hangi pozisyonlar için perosnel alımı yapacağı belirtilmiştir. İlgili pozisyonlarda adaylara yüksek maaşlar verilecektir. Başvurular 11 Eylül'de başlayacak olup adayların İçişleri Bakanlığı resmi sitesinden gerekli formları alıp kendi bilgilerine göre doldurtuktan sonra kuruma ileterek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim