Yayımlanan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman personel seçme sınavı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Biriminin İstihdam ve Bütçe Esasları hakkında hükümler doğrultusunda uzman Personel pozisyonları için seçme sınavı yapacak. Bu yönde adaylardan bazı nitelikler aranacak ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı toplamda 7 kişilik boş kadro ile Uzman Personel kadrılarında, 4 Hukuk Müşaviri ve 3 Bilgi Teknoloji Yöneticisi pozisyonlarında görevlendirleceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, ÖSYM tarafından son  5 yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak, Kurumlarından aylıksız izinli veya geçici görevlendirilecek kadroya haiz olmak, Alım yapılacak bölüme göre Hukuk Müşavirliği ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi alanlarında Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Sınav tarihi itibari ile, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarından birinde çalışmıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 22 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı internet adresinden (http://www.cfcu.gov.tr) temin edilecek İş Talep Formu ve aşağıda sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla birlikte yapılacaktır. İlanın tam metine Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim