Halkla ilişkiler, Şoför ve büro memuru kadrolarında kamu personeli alımı için başvurular devam ediyor!

İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara göre kamu kurumlarına daimi süreli personel memur alımı yapılacak. Adayların şoför, büro memuru ve halkla ilişkiler kadrolarındaki alımlara başvurular için gerekli olan şartlar belli oldu.

Belediyeler, İl Özel İdareleri Polisevi Şube Müdürlüğü, TÜBİTAK Türkiye Sanayi ve Sevk İdaresi Enstitüsü kurumlarına çok sayıda memur alımı yapılacağını aktarmıştık. İşin olsa ekibi olarak başvuru yapılacak pozisyonlardan başvurular devam eden, şoför, halkla ilişkiler ve büro memuru alımlarına ilişkin son gelişmeleri aktarıyoruz.

Şoför kadrosunda başvuru alan Van Büyükşehir Belediyesi eski hükümlü ve TMY kapsamında noter huzurunda kura çekimi ile ilköğretim mezunu kamyon şoförü alımı yapacak. Adayların E sınıfı ehliyeti olmaları, 18 Ekim tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Kura çekimi 25 Ekim tarihinde saat 14:00'da Belediye Kadım Yaşam Merkezinde yapılacak.

İlana erişmek için: https://goo.gl/WCL2Vf

Bolu Belediyesine Halkla İlişkiler görevlisi kadrosunda bir kişi istihdam edilecek. KPSS'den P94 puan türünden puanı olan adaylar başvuru yapabilecekler. Lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların B sınıfı ehliyetinin bulunması gerekiyor.

ilanlara erişmek için: https://goo.gl/k6k1Tt

Büro memuru kadrosundaki alımlar ise TÜBİTAK, TÜSSİDE'ye yapılacak. Başvurular devam ediyor. Adayların TMY kapsamında istihdam edileceği alımlarda 18 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. 22 Ekim tarihine kadar başvurular devam edecek.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim