Üniversiteler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlarına göre memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Üniversite ilanları üniversitelerin rektörlükleri tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuru sonucunda Hacettepe Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 5 farklı kadro için toplam 39 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için kaç personel alınacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Üniversite: Hacettepe Üniversitesi
Alınacak Memur Sayısı: 39
En Az Mezuniyet: Önlisans

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Hacettepe Üniversitesi 5 farklı kadro için toplam 39 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Hemşire - 25 Personel
Diyetisyen - 2 Personel
Programcı - 3 Personel
Sağlık Teknikeri - 8 Personel
Gıda Teknikeri - 1 Personel

Yukarıda Hacettepe Üniversitesinin hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik memur ve personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Buna göre farklı kadrolar için toplam 39 kişilik memur alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvurulur.

BAŞVURULAR

Hacettepe Üniversitesi en az önlisans mezunu 39 memur alımı ilanına müracaatlar Rektörlük aracılığı ile yapılmakta olup başvurular mesai saatleri içerisinde iş günlerinde yapılmaktadır. Adayların başvurmadan önce ilanı inceleyerek hangi pozisyon için aranan niteliğin ne olduğunu öğrenmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim