Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı GTB aralıklarla açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için açıktan atama yöntemi ile memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde ilgili kamu kurumu kamuoyuna duyurusunu gerçekleştirdi.

Buna göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 750 (1.750) memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için atama yapılacak, başvurular ne zaman, nasıl yapılacak? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı kendi bünyelerinde görev yapmak üzere bin 750 memur alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? 1250 Muhafaza Memuru, 100 Muayene Memuru ve 400 Büro Personeli olmak üzere toplam 1750 kişilik atama gerçekleştirilecektir. Peki aranan şartlar ile başvuru şartlarına ilişkin detaylar nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1250 Muhafaza Memuru, 100 Muayene Memuru ve 400 Büro Personeli kadroları için toplam bin 750 memur alımı gerçekleştirecektir. Peki başvuru detayları nedir? Buna göre müracaatlar 23 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup adayların en geç 1 Haziran 2018 tarihine kadar kesin müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapan adayların formları incelenecek olup uygun bulunan adaylar sözlü mülakatlara alınacaktır.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim