İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan ve aralıklarla memur ile personel alımı gerçekleştirmekte olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı ilanlarını hazırlayarak atamalarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi ya da açıktan atama yolu ile gerçekleştirmektedir.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü cephesinden yapılan açıklama ile memur ve personel alımı ilanı bekleyen adaylar için müjdeli haber verildi. Buna göre İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli ve kadrolu olmak üzere toplam 350 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki detaylar nedir.

350 MEMUR ALINACAK

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatlarında bulunan kadrolar için toplam 350 memur alımı yapacağı belirtildi. Buna göre merkez ve taşra teşkilatlarına kurulacak olan il göç idaresi müdürlükleriyle 36 ilçe müdürlüğünün personel ihtiyacının karşılanması için toplam 350 kişilik kadrolu ve sözleşmeli memur alımı yapılacağı belirtildi.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kadrolu ve sözleşmeli toplam 350 memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre duyuru 2018 yılına ilişkin yayımlanan plan ve bütçe duyurusuna göre yapıldığı için alımların da 2018 yılı içerisinde yapılması beklenmektedir.

İlandan İlk Haberdar Olmak İstiyorsanız;
Bildirim Almak İçin: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz